Buku

CARA MUDAH MENGUASAI BAHASA ARAB AL QURAN

Cara Mudah Menguasai Bahasa Arab AL QURAN – RM88

“Cara Mudah Menguasai Bahasa Arab AL QURAN” – Merupakan buku yang di karang dan disusun oleh Ustaz Rusdi Alias berdasarkan pengalaman beliau selama 13 tahun dalam memberi pendidikan bahasa arab Al Quran kepada masyarakat Melayu Nusantara.

Diagram – RM10

Kunci Memahami Bahasa Arab Al Quran. Alhamdulillah setelah hampir 13 tahun Ustaz Rusdi Alias mengajar bahasa arab AL QURAN serta telah melalui beberapa fasa dalam memberi pendidikan ini kepada masyarkat, maka terlahirnya buku baru bagi peringkat asas yang lebih teratur dan tersusun. Buku ini amat sesuai bagi mereka yang baru nak menjinakkan diri didalam bahasa arab AL QURAN. Perbezaan daripada buku CARA MUDAH MENGUASAI BAHASA ARAB AL QURAN adalah buku induk bahasa arab AL QURAN. Mungkin bagi mereka yang baru mendalami bahasa arab AL QURAN agak sukar untuk merujuk buku berkenaan.

Kunci Menguasai Bahasa Arab Al Quran – RM76

Teknologi pada zaman sekarang dapat memudahkan masyarakat untuk mempelajari apa sahaja bidang melalui rakaman youtube mahupun miliki rakaman secara penuh. Kami juga menyediakan rakaman berbentuk visual untuk memberi kemudahan kepada para pelajar yang sukar untuk menghadiri kuliah/kelas mingguan kami yang kebanyakkan berpusat di Lembah Klang. Rakaman 30 siri rakaman lengkap peringkat asas untuk membincangkan buku rujukan Kunci Menguasai Bahasa Arab AL QURAN (Maroon) peringkat asas jugak boleh dimiliki.

30siri lengkap + 5video pendek (128gb)

Untuk segala tempahan, boleh hubungi 019-3579303 atau klik button “wassap kami” di ruang home page ini.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com