TERUS MENGEMBARA

Byadmin

TERUS MENGEMBARA

Alhamdulillah diucapkan setinggi-tinggi kesyukuran kepada Allah s.w.t kerna diberikan nikmat islam yang sangat-sangat tinggi. Setinggi-tinggi kesyukuran kepada Allah s.w.t juga kerana diberikan kekuatan kepada kami untuk terus bergerak kembang menabur bakti kepada masyarakat islam untuk sebarkan semangat “CINTAKAN BAHASA AL QURAN

Setiap tahun kami akan wujudkan kelas-kelas baru di tempat anda bagi memberi pendedahan bahawa bahasa arab AL QURAN ini amat mudah untuk dikuasai, dengan di bantu diagram berwarna yang dan formula-formula yang MUDAH.

Kami menampilkan barisan ustaz yang mahir didalam bahasa arab malah mahir dalam merendahkan level bagi peringkat asas untuk disesuaikan dengan untuk para pelajar faham. Kenapa kami rendahkan level pembelajaran? Kerana ramai yang takut dengan istilah-istilah bahasa arab yang membuat mereka terus “STOP” belajar seperti – Menghafal – Wazan – Nahu – Sorof – dan lain-lain istilah.

Antara pelajar di Indonesia yang belajar melalui Youtube Ustaz Rusdi Alias

Kami amat mengalu-alukan kepada mana-mana syarikat, sekolah, universiti madrasah mahupun kariah untuk menjemput kami bagi memberikan pendedahan teknik, cara dan kaedah MUDAH bagi menguasai bahasa Arab AL QURAN ini.

Untuk mengetahui lebih lanjut, boleh hubungi 019-3579303 untuk kelas yang berhampiran anda

About the author

admin administrator

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com